Post by esucrietergren on Feb 23, 2022 4:32:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trendy Fashion Styles Dress Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trendy Fashion Styles Dress Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Trendy Fashion Styles Dress Up 2022 version ▞▞▞
Jako jako jako jako jako jako jako dobra igra. Svidjela se mojoj sestri 🥰🥰💖😍🥰💖😍🥰💖. DOBAR POSAO🥰😍😍🥰🥰💖💖🥰🥰🥰🥰
Kakva sjajna aplikacija! Nevjerojatno je kako tehnologije i haljine u stvarnosti kao što su haljine na tržištu i različiti različiti stilovi i vrste razina kao što su Trendy look, Princess look, Nerdy look, Punk look i Fairy look itd, s poštovanjem želim reći da molim vas napravite igru, Kao što sami dizajniramo haljine i također dodajemo indijski izgled i dodajemo Sarees i Kurtas i Handware.........HVALA DEVLOPERU KOJI JE NAPRAVIO OVU NEVISNU IGRU.......HVALA..... DOBAR DAN SVIMA. DOVIĐENJA
Ne znam upravo sam ga skinuo jer vidim puno ljudi koji kažu da je to lijepo.
Teodora 💅💟
Kada sam obrisao igru, svaka aplikacija na mom iphoneu 11 imala je ovu mutnu malu kućicu i nije prikazivala sliku na aplikaciji, ne preuzimaj ovu aplikaciju, jako je sranje i moj život je gotov dok ne zamolim tatu za novi iphone 11, i on će mi to sigurno dati, ali ako to ne učini, ja ću to učiniti sam s tatinim batlerom, i on će me odvesti u moj lokalni trgovački centar i kupiti novi iphone 11, i sve to je zato što je jako bogat♥ XOXO ugodan dan.
😐😐😐😐😐
Lažna lažna Gotovo sve haljine prikazane ovdje nisu u igri
jako dobro volim ove igrice nemaju dosadne reklame
Volim ovu igru, ali trebali biste dodati još haljina😄😄😄
Trendy Fashion Styles Dress Up Fritidsspill sps
Uživam u ovoj igrici, jako mi se sviđa
Trendy Fashion Styles Dress Up કેઝ્યુઅલ njer
SVIĐA mi se OVA APLIKA LIJEPA JE
Trendy Fashion Styles Dress Up કેઝ્યુઅલ wxhl
Vau, igra je jako dobra, ali imam problem. Imam mali telefon, ali igra je jako dobra
Volio bih da imate više opcija
Tako je lijepo i uči ljude kako da ne budu moderni😎
U redu JE, ali tisuću je pomalo dosadno
ha igra lutka u koju ne može ući
Uživao sam...😍
Toliko volim ovu igricu da ju je lijepo igrati i može je igrati svaka djevojčica. naziv igre je trendi modni stilovi odijevanja.
Jako lijepa aplikacija, sviđa mi se
Pošteno
Volim igru
Jako mi se sviđa ova igra
Bilo je nevjerojatno, ali lica nisu lijepa
Pomaže povećati osjećaj za odijevanje i poboljšava osjećaj za odijevanje
Stvarno mi se sviđa, sada znam puno modnog dizajna
to je lijepa igra, ali ima puno reklama koje biste trebali pokušati igrati
Rush Hour 3D Corse posm
ova aplikacija stvarno nije dobra aplikacija 😒😒 Proizvođači moraju jako poboljšati ovu aplikaciju. kad počnete igrati ovu igricu ona vas zabavlja 😄 Osobno vas neko vrijeme igrao sam ovu igru 20 minuta😩😩 i onda je postala dosadna😖😖😖 . ooo ovoj igri dajem samo 2 zvjezdice ⭐⭐ a ti znaš razlog zašto 😡😡😡😤😤😤
Dobra je igra, ali mislim da ste trebali moći otključati vilinski izgled i nakon nekog vremena postaje dosadno. I moraš otključati više ljudi.....
Ova igra je bila jako zabavna samo je trebalo više izbora i likovi su bili kao...3 ili 4 djevojke, ali problem je što im ne možete promijeniti šminku!!!!! Pa bit će zabavnije ako dopušta promjenu šminke...👍👍🙂
ovo je prljava igra dosadna igra 🥱🥱
Bok u redu je
divno
Ovoj igri dajem tri zvjezdice jer nema šminke, sve je u oblačenju i mrzim ovu igru. Vrlo možete li to sada popraviti!!!!
Doživite lijepo 😇💋💋💋💋 Oh lijepo
Dobra igra obožavam 💖💝💖💝💖💝
Želim da bude drugačija igra dva. Neka bude zabavnije ok ali moraš malo zakasniti na sastanak s djecom, ali oni nemaju novca 😣😣😣☹️😒 zato neka bude zabavnije
Trendy Fashion Styles Dress Up عمومی xcw
Toliko volim ovu igru
Dao sam joj tri zvjezdice jer sam završio sve likove i ne mogu dobiti više.😭ali igra je dobra!🤩🤩🤩😻💔
Zašto je posvuda zaključano
wow
Nije lijepo, ali ova igra nema razine
Lijepa igra Da, dobra igra
Lijepo i dobro
Ova igra je zabavna, ali nema razina u koje ne idete nigdje gdje se samo igrate
to je najpopularnija igra