(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building kodovi povećavaju dragulje
Feb 23, 2022 4:14:38 GMT
Post by esucrietergren on Feb 23, 2022 4:14:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Odlicno je
Volim ovu igru ova igra je bila tako lijepa u gradu farme da se osjećamo kao vlastita farma i osjećamo se kao da je naša zemlja i želimo razvijati svoju zemlju i moramo ispunjavati narudžbe Želimo nadograditi našu štalu Zanimljiva igra za povećanje razina Konačno igra dizajner super 👌🏻👌🏻👌🏻👌
volim ovu igru, ali ako imate problema s učitavanjem tp igranja, potrebno je nekoliko pokušaja da biste je mogli igrati
Sjajna igra, nije potrebna internetska veza Ali postoji samo jedan problem, a problem je što igra troši puno baterije kada se igra
Farm City: Farming & City Building Grand public aijj
Stigao do razine 45, a zatim se izbrisao i morao je početi ispočetka. Ne zamarajte se ovom igrom.
Uredi: Postoji događaj za Noć vještica i završen je, ali nisam imao priliku zatražiti nagradu za svoj natjecateljski gol! Bio sam broj 1!! To je nešto za 50 ulaznica!! Molimo vratite reklame da skratite vrijeme. Osim toga, stvarno uživam u ovoj igrici! Hvala.
Najbolja igra, vrlo zanimljiva, dajem mu 5 zvjezdica za ovu igru
Gg
Crazy Kick! Arkádové nvcj
Kada sam ažurirao ovu igru nisam otvorio kada sam bio izvan mreže... Ne znam zašto... Možete li to popraviti.... Deinstaliram i onda se vraćam na razinu 1... Molimo popravite ovu igru. ... Obožavam ovu igru, ali offline ne radi
Vrlo lijepo, ali teško je pronaći materijal i novac
Volim ovu igru, ali ponekad mi je dosadno zbog čekanja s berbom gume i čilija.
To je dobro, ali previše lažno vrijeme nisko, molim
Farm City: Farming & City Building Casual qgeb
Jako je dobro
Ne mogu dodati prijatelji su susjedi. Urađeno sve od brisanja i ponovne instalacije ažurirano i još ništa. Građevinski materijali zauzimaju puno skladišnog prostora jer je potrebno puno za izgradnju nekretnina u zajednici pa je zbog toga teže dobiti sve što vam je potrebno za dovršenje narudžbi.
To je dobra igra, ali ja sam na razini 20 oko 4 dana i traka je skroz puna i ima pilu da morate izaći iz vlakova, a ja imam samo brodove. Kada će imati vlakove? Ne bih preporučio ovu igru. Sada pet dana na lvl 20 i sada kada gledam video ne dobivam nagradu sada samo radim igru kako bih drugima rekao kako je. Ovako to radiš kad im ne daš novac. Šesti dan, razina 20.
ne znam zašto se ne mogu povezati sa svojim prijateljima napisao osvježi za 6h45m onda će to biti 24h ne mogu se povezati sa svojim prijateljimasssss zaštoyyy
Farm City: Farming & City Building Thông thường pvty
Gotovo identično Townshipu. Uživam u podizanju grada i ako zanemarite aspekt hvatanja novca, i dalje je u redu. Očigledno ne igra puno ljudi.Pokušaj pridobivanja prijatelja traje više od 5 sati da se obnovi popis od 7 osoba za koje se čini da su svi dosegnuli "maksimalni broj poziva" i nastavljaju se pojavljivati na obnovljenom popisu. Vrlo neugodno i ne pomaže da se opustite.
Čak i nakon odabira isključivanja zvuka, automatski će reproducirati glazbu svaki put kada igra počne. ako odemo do Postavke, automatski se isključuje. Riješite ovaj problem.
Zabavno, ali video oglasi za dodatni novac rijetko rade i neki od mojih usjeva nestali su iz prozora opcija i ne postoji način da dobijem pomoć. Nema tehničke podrške koju mogu pronaći.
Novčići su brzo dostupni u ovoj aplikaciji, ali morate dugo čekati na gotovinu.
Stavio sam jednu zvijezdu samo da ljudi vide zašto vam igra nije dobra inače bih stavio 5 zvijezda
Ova igra je dobra, ali nije bilo prostora za proširenje, učinite ovu igru prejednostavnom
Ok, konačno sam došao na prvo mjesto i osvojio sam 50$ što je moj ukupni rezultat dovelo do 77, pauzirao sam se od igre vratio se sada novca nema, previše problema 😠 brisanje igre je sranje! Nema zvijezda! Ova igra je sranje, osvojio sam prvo mjesto i osvojio sam $ samo da mi ga oduzmu i daju Zoni uvali! Namještena igra!!!! Ne igrajte ovu igru!!!!!RIGGED! KAKO NETKO MOŽE DOBITI STOTINE BODOVA UNAPREĐENJA ZA POBJEDU! NAMJEŠTENO!
Volio sam ovu igru koju sam igrao dugo, ali sada se suočavam s brojnim problemima... Tako da je postala jako iritantna. Može se automatski isključiti tijekom igranja.. ovo se događalo kontinuirano... I također nisam mogao dobiti ažuriranje... Molim vas pomozite mi da riješim ove probleme...hvala.
Ne mogu pronaći prijatelje. Ne pojavljuju se ni slučajni prijatelji. Popravite to. Na višoj razini postaje dosadno. Materijali potrebni za izgradnju zajednice jednostavno nemaju smisla
Ova igra izgleda zabavno, ali ne radi ni malo
Ovo je isto kao Township, ali ne vidim gdje možete dodati susjede jer se ne osvježavaju. Sada ću deinstalirati ovu igru. Bio je to dobar pokušaj. 😐
Odlicno
Ova igra je jako zabavna, samo je poput igara u gradu
Ovo je najbolja poljoprivredna igra koju sam ikad igrao. ali sad ne mogu igrati jer ne pocinje nakon ucitanja...i nemaju drugih problema, mislim da mozes brzo rijesiti moj problem..onda mogu ponovo igrati
Neda mi da je instaliram bas glupo
Čini se da je igra zamrznuta. Ne mogu steći prijatelje od kojih bih posudio. Čini se da razine ništa ne mijenjaju.
Igre su dosta dobre jer možemo saditi i graditi kuće, tvornice i sve, ali potrebni su sati za izgradnju kuća, tvornica. Za nabavu vune također je potrebno toliko vremena i čini me dosadnim i stresnim.