Post by esucrietergren on Feb 23, 2022 4:17:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות יותר סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
האפליקציה הזו באמת לימדה אותי איך לעשות התעמלות. ואני כל כך אסיר תודה שהאפליקציה הזו שינתה את אופן ההתעמלות שלי! תודה!
בשתי מילים משחק מפגר
אהבתי את זה אבל היית צריך לשלם עבור הרבה דברים כמו שזה צריך להיות בחינם ללכת לרופא כי אם אתה לא יכול לעשות את זה אז הדמות שלך לא יכולה לקבל את העזרה שהיא צריכה ואחרי זמן מה אף אחד לא ישחק המשחק.
משחק ממש מעולה ממש כיף לשחק בו
פעם אהבתי את זה אבל כשהורדתי את זה שוב זה פשוט המשיך לטעון...
אני אוהב את המשחק הזה! רק בבקשה תגרום לזה שאנחנו לא צריכים לשלם כסף כדי לפתוח כלום. רודף בצע! כמו כן אני מקבל תוספות כמו כל 10 שניות! בבקשה תעשה את זה איפה שאני יכול לעשות הכל בבקשה! מחקתי את זה כי זה טיפשי! אני מתכוון 10 דולר עבור המשחק המלא! WUT! אני יכול לשלם עבור משחקים מלאים בחנות הפליי ב-0.99 סנט בלבד! בלי תוספות או משהו. לא יודע לגבי אף אחד אחר אבל אני לא משלם 10. דולר רק כדי להשיג תלבושות חדשות ומוזיקה ומשרד רופא. אני מתכוון קדימה! מי מספיק טיפש!?!
זה לוקח לנצח להוריד!!!!!!!! הוא הופעל מחדש 2 פעמים והסוללה שלי נגמרת בטאבלט. עד שאקבל את זה הוא ייצא
Gymnastics Superstar رول پلیئنگ jwk
תמיד אני זוחה במקום השני
אני מתה על זה כל כך תחרותי
האם יש לנו את כל הנכסים כמו עוד מהלכים נעולים ובגדים וחנויות האם הכל יהיה בחינם זה יהיה אפילו טוב יותר. אבל אני אוהב אהבה אוהב את המשחק הזה
המשחק הזה כל כך כיף כשלבורד שלך אין מה לעשות פשוט לשבת ולהירגע ולשחק בחינם בכמה פרסומות שלו פה ושם בטוח שזה בסדר אבל אתה יכול להתחרות מול אנשים אחרים זה כל כך כיף אז לך תוריד את זה😊😋
כיף ברמות ומעביר את הזמן בקלות
היי למי שקורא אני רוצה שתדעו שהמשחק הזה כל כך מהנה כאילו אתם יכולים להלביש את הדמות שלכם וכל הפריטים החמודים שאנחנו יכולים לבחור בבקשה דרג את המשחק הזה ב-5 כוכבים ובבקשה הורד אותו מדהים!
אני בתו של סטיבן ואני חושב שזו אפליקציה נהדרת רק אם הכל היה בחינם... אבל חוץ מזה זה עדיין משחק נהדר.
יפה🙂
האפליקציה הזו טובה, אבל יש כאן כמות טורבו של פרסומות. הדבר היחיד שממש אהבתי באפליקציה הזו הוא שעשיתם עדכון שבו לא צריך לקנות את האירועים בכסף אמיתי. אתה יכול בבקשה לתקן את כל הדברים האלה? זה יהיה נהדר. תודה.
Gymnastics Superstar Role Playing eoyv
אני אוהב את המשחק אבל הם גורמים לך לקנות הכל והחלק הגרוע ביותר הוא שאם אתה לא קונה את זה אתה מקבל ציון נמוך. זה אמור להשתנות אני מקבל שאתה צריך לקבל כסף אבל בבקשה בפעם הבאה רק תן שזה אופציה עבורנו לא לקנות אותו ולשחק את המשחק הארור
זה היה בסדר. עם זאת, 70% מהדברים נעולים. וזה ממש מעצבן, אבל ניסיתי להתעלם מזה.
אני לא אוהב את המשחק הזה יש הרבה פרסומות ואתה צריך לשלם כדי לעשות דברים וזה ממש מעצבן זה משחק כל כך גרוע אל תוריד את זה בחיים שלך !!!!!!!!!
אתה צריך לשלם על הכל ועל הדברים הטובים וכל כך הרבה הוספות ANNDD זה פשוט כיף אחרי זה.
בין המשחקים מגיעות פרסומות שזה מאוד מעצבן יש הרבה פרסומות שמגיעות אחת אחרי השנייה ואני לא מצליח לשחק את המשחק כמו שצריך.
הורדתי את האפליקציה הזו וקניתי את החבילה המלאה לילדים שלי, כולם שיתפו את החשבון שלי אבל אז למען הבטיחות שלהם עשיתי חשבון נפרד לכל אחד מהמכשירים שלהם ויצרתי חשבון משפחתי לצערי למפתח הזה אין אפשרות לרכישת שחזור ו מחייב אותי בכל פעם שאני מנסה לבטל את הנעילה של חשבון אחד מהילדים ניסיתי הכל, איבדתי שתי אפליקציות מאותו מפתח שיצרתי איתם קשר אבל הם לא ענו, יש לי עוד אפליקציות עם רכישה שעדיין עובדות אבל רק אפליקציות מ המפתח הזה לא מצייר נצנצים והתעמלות.
Gymnastics Superstar ایفای نقش rrie
אני אוהב את האיפור והציפורניים, השיער והבגדים, אבל כדי לקבל דברים ממש טובים כמו תנועות ריקוד חדשות ופעילויות אחרות עם הדמות, אתה צריך לשחק ולהגיע לרמות אחרות הרבה או לקנות את מה שהם רוצים שתקנה.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש משעמם אבל אם היה נוסף משהו חדש זה יהיה מגניב ומהנה
זה משחק טוב אבל יותר מדי פרסומות ואם אני רוצה לעצב את המתעמלת שלי אני צריך לקנות את המשחק אבל ההורים שלי לא מאפשרים לי לקנות את המשחק אז תעשה את המשחק בחינם אם תעדכן את המשחק זה יהיה טוב ואני רוצה את המשחק 😡
אוהב את זה! אני מתעמלת לשעבר. הלוואי שלא היו כל כך הרבה פרסומות. או שאתה צריך להוציא $$$. אני לא רוצה תמיד להוציא $ כי זה לא הופך את המשחק להוגן...
Gymnastics Superstar Lomu spēles azzn
הקפד להוריד אם אתה אוהב ספורט, במיוחד התעמלות. זה כל כך כיף וזה רוצח זמן נהדר. אתה יכול ללבוש בגדים שונים וללבוש את המתעמלת שלך, אתה יכול ללכת לבית החולים, למסעדות, לחדר הכושר, למספרה ולמופע ההתעמלות.
מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה משחק מאוד טוב לילדות גמישות כמוני אבל זה מבאס שזה לא שומר פ
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Akció bosc
לא ממש הבנתי אבל כיף
המשחק הזה הוא ממש טוב אבל זה פשוט איך כמעט הכל נעול. אם הכל היה בחינם זה היה הופך את המשחק הזה ליותר מהנה ואתה יכול בבקשה לשים עוד אתגרים כי יש לו רק עד כספת שום דבר אחר. אני מאוד אודה את זה. אם תשחרר עוד דברים במשחקי הקוקופליי שלך זה יהיה לי הרבה יותר כיף ובבקשה עדכן אותו יותר
זה כל כך כיף! אני אוהב איך כמעט הכל לא נעול. זה הורג כל כך הרבה זמן. אני אוהב את התחרויות נגד אחרים זה מגע נחמד לכל השאר... 10/10 ממליץ על זה😁
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל יש כל כך הרבה הוספות שבקושי מצליחים לשחק! הלוואי שיהיו כל כך הרבה תוספות!