Post by esucrietergren on Feb 23, 2022 4:20:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų daug aukso ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Mr Autofire Action cnaz
Taigi žaidimas man labai patinka, bet turiu tik vieną problemą – elementų kritimo greitį, pavyzdžiui, žaidžiu jau kurį laiką ir vis dar negaliu įveikti pirmojo pasaulio, atnaujinau savo ženklelius ar bet ką, kur galite atnaujinti tik vieną kartą kiekviename lygyje. yra, bet aš noriu, kad galėčiau atnaujinti savo ginklą savo šarvus ir kitus dalykus, bet tai neleis man, nes daiktų, kurie nukrenta nuo priešų, skaičius yra per mažas, pataisykite tai ir tikrai gausite 5 žvaigždutes.
Tai labai smagus žaidimas... suteikite 5 žvaigždutes iš karto, jei ne už 1 dalyką... KODĖL RIBOJATE KIEK GALIME ŽAISTI SU REKLAMŲ APRIBOJIMAI... Suprantu, kad norite, kad žmonės pirktų jūsų brangakmenius, todėl mes nusipirks žaidimo laiko... neteisingas būdas DEVS. Parduokite savo brangakmenius, bet sukurkite parduotuvę, kurioje galėtume nusipirkti įrangos ir skirtingai atrodančių personažų bei patobulintų medžiagų. Mano žaidimo apribojimas yra juokingas. NORITE, kad žmonės kuo daugiau žaistų nemokamai. Mokėjimas už žaidimą atstums žaidėjus. P.S. Archero SUX
Man labiau patinka šis naujas panašių žaidimų linijos archero požiūris. Man patinka 2d platformos aspektas ir, nors gali bti sudėtingas, tai įmanoma net ir naudojant žemesnę įrangą. Tačiau sutinku, kad tiek daug daiktų šlifuoti nedideliu greičiu yra varginantis. Taip pat manau, kad brangakmenių skrynios kaina yra per didelė, remiantis perkamais brangakmeniais nemokant. Taip pat pastaruoju metu žaidimas labai vėluoja. Apskritai labai gerai padaryta
Mr Autofire Aksyon eih
Puikus žaidimas, nepaisant to, kad kartais reikia žiūrėti vaizdo įrašus, kad padidintumėte galią. Jokių problemų, kaip kiti paskelbė apie simbolių atnaujinimą ir nesugebėjimą įveikti jau nuvalytų lentų. Vidutinio lygio žaidimą žaisti nemokamai, lengva, jei mokate žaisti.
Kol kas visai įdomus žaidimas. Tai, kad galite išlaikyti visus galias, kol baigsite etapus, yra malonu
Dauguma žaidimo sąvokų yra paimtos tiesiai iš žaidimo Archero. Kaip bebūtų, Archero juos įvykdo 100 kartų geriau. Kitas dalykas yra tai, kad judesys yra labai standus ir nėra sklandus. Grafika keista. Idėja gera, bet išpildymas siaubingas.
Šis žaidimas yra gana smagus. Tam tikri privilegijų deriniai tiesiog sugriauna kambarius su minimaliomis pastangomis, o kiti gali gerokai pakeisti jūsų taktiką, o viršininkai pateikia gaivų iššūkį. Ar norėjai dar vienos žvaigždės? Spustelėkite čia norėdami pamatyti skelbimą. Aš leisiu jums nusipirkti kitą žvaigždutę už 1,99 USD ir jums net nereikia žiūrėti reklamos, bet jei norite abiejų žvaigždžių, turite žiūrėti reklamą ir mokėti. Mano žvaigždės bevertės? Imkitės veiksmų dabar ir galėsite nusipirkti kitą žvaigždutę už 1,99 USD nuolaidą.
Šis žaidimas yra gana įdomus, bet aš rekomenduoju šiuos patobulinimus. 1. Pridėkite kasdienį prisijungimo atlygį, kad paskatintumėte žmones žaisti daugiau 2. Atlygio sistemą reikia pakoreguoti, nes kartais ją sunku šlifuoti 3. Pridėkite būdą parduoti savo iškarpas, nes tam tikra įranga tinka kai kurių žaidėjų žaidimo stiliui ir jei jie Tiesiog turėkite krūvą dalykų, kurių jiems nereikia monetoms
Mr Autofire Akció miu
-2 žvaigždutės, kad nebeveikia... pereina į įkėlimo ekraną ir tiesiog pateikia serverio klaidą. -1 žvaigždutė už tai, kad prisiregistruojant reikia turėti per daug „Google“ paskyros. Džiaugiuosi, kad neinvestavau per daug laiko į žaidimą...tai šiek tiek gana smagu, imo... bet neigiamos žvaigždės atspindi gerą priežastį, kodėl aš ištrinu žaidimą... ypač 2-ąją.
Įdomus žaidimas, tačiau visa tai yra sėkmė, sunkus šlifavimas arba daug pinigų. Kiekvienas atnaujinimas ir mūšio privilegija yra ritinys. Negaliu dėti taškų už tai, ko noriu. Ir atnaujinimai / simbolių atrakinimas yra skausmingai lėtas. Atrodo, kad tai tiesioginis pinigų griebimas, kuris galėjo būti be galo geresnis.
Linksmas veiksmo žaidimas. Tačiau gali būti šiek tiek sunku pereiti per kiekvieną pasaulį. Reikia geresnio balanso.
Geras dizainas. Linksmas žaidimas. Bet aš žaidžiu jau daugiau nei savaitę iš eilės. Aš pasidaviau ir išleidau 10 USD. Jaučiau, kad man tai patiko ir žaidžiau pakankamai, kad galėčiau išleisti TIKRUS pinigus. Maniau, kad tai bus be galo žaidžiama ir be skelbimų, bet taip nėra. Daiktų, kurių kažkada atrodė gausu, dabar trūksta. Dažnai pritrūksta monetų ir energijos valiutos. Iš tikrųjų negaliu žaisti neišleisdamas pinigų ar nežiūrėdamas žaidimų, kuriems jau išleidau pinigus. Noriu begalinio žaidimo ir be skelbimų.
Priverstinės reklamos žaidimo metu be jokios premijos ar atlygio sugadina tai, kas yra mažai linksmybių. RNG nustato jūsų lygio privilegijas, užuot galėjęs pasirinkti, ko norite, tai nėra geras mechanikas. Sunkumo pažabojimas yra pernelyg dirbtinis, priešai smogia šimtą kartų stipriau nei jūs, neturėdami realių būdų jį sumažinti. Pirkimas parduotuvėje nepašalina visų žaidime esančių skelbimų. Tai yra sunkus leidimas ir nenusipelno jūsų sunkiai uždirbtų pinigų.
Mėgaudavosi šiuo žaidimu, nes iš tikrųjų tai buvo atsitiktinis žaidimas, kitaip nei daugelis telefono žaidimų. Tačiau jie greitai pakeitė žaidimą taip, kad jis būtų suklastotas, todėl išleisite pinigus kaip ir visi kiti telefono žaidimai. Žaidžiu jį mažiausiai 6 mėnesius, dalyvauju kiekviename renginyje, bet dar neturiu atrakinti papildomo grotuvo. Nuo tada, kai priartėjau prie kito veikėjo atrakinimo, nebegaliu uždirbti žetonų, kad atrakinčiau žaidėją. Kad ir kiek kartų įveikčiau įvykius. Labiau rūpi $ nei žaidimas...
Žaidimas nebūtų blogas. Tačiau jūs visiškai sustojate. Ir aš visada atsargiai žiūriu į žaidimus, kurių 20 dolerių paketai pavadinti pagal lygius. Tai tarsi garantija, kad neišleisite jo nesumokėję. Reikia rimto pakeitimo. Jums priklauso fiksuotos „atsitiktinės“ privilegijos.
Trūksta įvykių raktų. Praėjo jau beveik mėnuo ir niekas nenukrenta įveikiant įvykį sunkiai ar košmaru. Jokio atsakymo, kai susisiekiau su kūrėjais. Išskyrus tai, įdomus žaidimas.
Padorus žaidimas, ne per sunkus, nors kai kurios sritys ir priešai gali būti sudėtingi. Progresas vyksta labai lėtai, žaidžiau beveik 5 valandas ir net nesu 7 lygis. Įrangos skyrius šiek tiek painus, nors esu tikras, kad eidamas toliau išmoksiu ją apeiti, nors gali būti glumina jaunesnius nepatyrusius žaidėjus. Skelbimų yra labai mažai, o tai visada vertinama.
Mėgstu šį žaidimą, bet neatrodo nesąžininga. Atrodo, kad privilegijos nėra atsitiktinės, tačiau kūrėjai specialiai laukia, kol pasieksite tam tikrą lygį, kad suteiktų geras. Taip pat, kai nukentėjo priešas, jis atima daug daugiau gyvybės nei tada, kai suteikiama energija. Taigi myliu žaidimą, bet kai kuriose srityse jis akivaizdžiai nesąžiningas.
Šiame žaidime naudojami klaidinantys aprašymai, siekiant gauti pinigų. Neabejotinai verta laimėti žaidimą, nes žmonės, kurie neinvestuoja pinigų, turi žiūrėti daug skelbimų. Jūs esate pertraukiamas bent 3 kartus kiekviename raunde, kurį žaidžiate, ir tai yra žaidimas, pagrįstas ištverme, todėl, priklausomai nuo žaidžiamo lygio, galite žaisti tik apie 4 raundus arba MAŽIAU, kol turėsite palaukti, kol jūsų ištvermė pasikraus.
Žaidimai yra įdomūs, tačiau reikia padirbėti dėl energijos ir brangakmenių nustatymo. Energijos yra per mažai, o brangakmenių kaina per didelė tam, kam iš tikrųjų galite juos panaudoti. Pavyzdžiui, 2 USD, kad galėtumėte žaisti 2 žaidimus su brangakmeniais, kai jūsų energija baigsis (po 4 žaidimų btw.. smh). Arba 1 USD atgaivinti žaidimo viduryje. Nusipirkau brangakmenių ir supratau, kad neverta. Daugiau to nedarys, nebent jis taptų patrauklesnis. Taip pat gavo mūšio leidimą. Taip pat neverta. Neatnaujins pasibaigus galiojimo laikui. Tiek daug potencialo parduoti, bet jūs to nepadarote vertingu vartotojui.
Tiesą sakant, tikrai įdomus žaidimas. Kalbant apie atlyginimą laimėti, nėra per daug, tačiau jie įtraukė seną „Energy to play“ mechaniką. Tai tiesiog nėra smagu. Noriu mokėti už žaidimą, esu pasiruošęs mokėti už jokių reklamų, bet nesu nusiteikęs nei palaukti kelių valandų, nei mokėti, KAD ŽAISTI ŽAIDIMĄ. Jei ši sistema bus pašalinta, tai lengvai taps 5 žvaigždučių žaidimu.
Mr Autofire Action nda
Puikus žaidimas, koks jis yra. Vienintelis mano priekaištas yra tas, kad galų gale per daug šlifavimo ir norint pažengti į priekį reikia amžinai. Aš pasidaviau.
LABAI SMAGU!!!! Išskyrus skelbimus, kuriuos žiūrite kaip pandora, pažiūrėję reklamą jus išstumia iš žaidimo. 5 žvaigždutės buvo pakeistos į 3. Atrodo, kad taip nutinka tik su pandoros skelbimais. Ar tai galima pataisyti?? Prašau!!!
NEĮDIEGTI!!! Valandos po valandos reklamų. Šio žaidimo kūrėjai turi rūkyti Crack. Išleidau 20 dolerių ir tiesiogine prasme žaidė mažiau nei dvi valandas, kol prasidėjo nepaliaujama reklama...Tiesą sakant, praleiskite daugiau laiko laukdami, kol baigsis reklama, nei žaisdami žaidimą... NEĮDIEGITE!!!
Tai nuostabus žaidimas, bet jūs galite žaisti tik 4 kartus, tada turite palaukti 30 minučių, kol 5 energijos = 1 posūkis, kad vėl pasikrautumėte, tai nėra varžybų žaidimas, tad kam tiek riboti energiją! Man kyla noras jį ištrinti, kai negaliu jo žaisti labai daug.
Vienintelė 2 žvaigždučių priežastis yra grafika ir valdikliai. Turite sužaisti kiekvieną pasaulį 100 kartų, kad jį įveiktumėte. Turite surinkti pakankamai medžiagos, kad patobulintumėte kiekvieno pasaulio personažą. Iš pradžių buvo smagu, bet tapo monotoniška ir nuobodu. Esu tik 6 pasaulyje ir neturiu kantrybės taip tęsti. Žaidimai turi būti įdomūs, ir akivaizdu, kad tai yra tik už pergalę. Turėjo potencialo, o dabar tiesiog nuobodu.
Aš vis dar myliu šį žaidimą, bet turėjau pakeisti savo apžvalgą, nes kūrėjai tampa godūs. Žaidimų pirkimo kainų didinimas. Mūšio leidimas kainavo 7 USD, o dabar 10,99 USD? Mačiau juodojo penktadienio sandorį dėl „brangakmenių“ (aukščiausios kokybės valiuta) už 124 USD?!? Rimtai? Išleidau pinigus šiam žaidimui vien todėl, kad man jis labai patinka ir noriu jį paremti, bet dabar tai darosi beprotiška. Prašome sumažinti kainas.
Taigi tai tikrai solidus žaidimo nedidelių klaidų kartais, bet tikrai žaisti. Kūrėjai darosi labai godūs, nors aš pirkdavau mūšio bilietą.. dabar jie pakėlė kainas iki 12 dolerių už pigiausią!? Bent jau suteikite galimybę įsigyti mūšio praėjimą žaidžiant žaidimą kaip su brangakmeniais. Su tiek daug priedų, kiek jie stumia prekių kainą, yra absurdiška. Dauguma žaidimų yra arba didelės kainos, arba dideli papildymai. Tai tiek... redaguoti: vis dar godus stumia per daug aukštų paaukštinimų.
TAI YRA RAGE EXT ŽAIDIMAS!! Šis žaidimas PER LABAI 🤬🤬🤬🤬 SUKE!!! Taip pat galite atlikti šalutines misijas, įvertintas lengvas, vidutines, sunkias ir košmariškas. RETA JUMS LENGVAI ĮVEIKU 3 LYGĮ!!! JIE TURI NESUSTODAMĄ RAKETINŲ PINGVINŲ ŠTAUTĄ IR TAI TIK VIENAS IŠ DAUGŲ DALYKŲ, KURIŲ YRA LABAI PIRMOJE STADIJOJE LENGVAI!!! AR TU MAMA🤬🤬🤬🤬 MANE JUOKIASI?!?!?!?!?!?
Super Mario Run Jangovar bho
Puikus žaidimas – šiek tiek pasikartojantis, tačiau atsitiktinės privilegijos ir sudėtingumo lygiai jį išlaiko įdomų. Aukštesni lygiai yra labai sudėtingi, tačiau žaisdami pakankamai, jūsų personažas ir įranga bus pakankamai aukšti, kad galėtumėte tai įveikti. Tikrai patinka naujas sezonų papildymas. Norėtųsi naujų renginių etapų.
Puikus zaidimas. Geri apdovanojimai su privilegijomis. Ne per daug skelbimų. Tai gerai veikia mano pigiame „Android“ telefone. Vienas geriausių programų žaidimų, kuriuos žaidžiau per kurį laiką.
Linksma kol kas. Įvykiai neveikia nuo naujojo atnaujinimo. Atrodo šiek tiek keista. Kai tik bandau jį pradėti, jis tiesiog sako, kad renginys baigėsi.
Įdomus mažas žaidimas. Norėčiau, kad būtų būdas tęsti turimus atnaujinimus, jei užbaigiate pasaulį (iki kito mirties).
TIKRAI turi būti būdas išjungti kelis maitinimo šaltinius vienu metu. Ne visi, bet gal nuo 2 iki 4 vienu metu. Labai lengva įsitraukti į žaidimą ir įgyti baisių sugebėjimų, taip eikvojant energiją/raktus. Ir dėl to, kaip greitai kyla sunkumų, tai nėra verta. Priešingu atveju tai geras laikas!
Labai smagu, bet nuolat įstrigti tame pačiame lygyje savaitę ar dvi šlifavimo – apmaudu. Jei neketinate mokėti daugiau nei 10 USD, nesijaudinkite... **Po 10 dienų, 10+ bėgių per dieną, vis dar įstrigę 6 lygyje...
Šiam žaidimui reikia ginklų, šarvų, taip pat lygių aukštyn, kad jis būtų nušlifuotas, taip pat lygiai, kuriuos etape REIKIA šiek tiek sumažinti, įskaitant boso kovas, kodėl yra aukštas HP? Jei viską išlyginčiau dėl savo charakterio? Taip pat tai yra mokamas žaidimas, norint laimėti rimtai. Šis žaidimas per daug niūrus.
Toks šlykštus Archero klonas. Per daug visko vyksta su skinais ir per daug skirtingų personažų, turinčių skirtingus įgūdžius. Turite išleisti pinigus, kad tikrai uždirbtumėte ir atrakintumėte didžiąją dalį turinio. Aš turėjau geriau...
Tai įdomus žaidimas ir, nors kai kuriems viršininkams sunku, tai yra geras žaidimas
Tai yra archero kopija (ir prasta kopija), išskyrus su platforma, iki privilegijų ir angelo, kuris suteiks jums sveikatos ar nedidelę privilegiją. Valdikliai yra lėti, o privilegijos tikrai nepadeda, nes jos labai mažai veikia jūsų charakterį. Tiesiog atsisiųskite „Archero“ ir žaiskite.
Linksmas žaidimas 👍👍👍👍👍👍
Nemeluosiu, žaidimas yra įdomus, bet tai tiesioginis nuoskaudas. Žaidimas aplenkia aukštesnius LVs ir neleidžia jums peržengti LVs. Jie atsisako taisyti žaidėjų veikėjų trikdžius, o dirbtinis intelektas veikia balistiškai, kad išlaikytų jus atitinkamoje LV. Įgūdžiai nesvarbu. Jei žaidžiate, nemokėkite, tai tikrai nėra jokio pranašumo. Tai taip pat velniškai brangu, o pakilti iki kainos yra absurdiškai lėta. Jų klientų aptarnavimas taip pat niūrus.
Įdomus žaidimas, bet progresas yra tikrai lėtas ir reikia ILGAI, kol uždirbsite pakankamai energijos, kad galėtumėte žaisti kitą raundą. Suprantu, kad taip jie bando priversti jus išleisti pinigus, bet tai labiau apmaudu.
Dabar beveik neįmanoma įsigyti skrynių ir kitų „premium“ žaidimų parinkčių, nes brangakmeniai buvo pašalinti iš sezono apdovanojimų.